Jouw eigen stukje internet!

Heb je een idee voor een nieuw bedrijf of project? Of wil je graag jouw stukje internet? Registreer nu jouw domeinnaam, wij helpen je er graag bij!

work-image
Keuze uit extensies
Geen zorgen over DNS
Persoonlijk service
En nog veel meer!
Dit is MaikelVE

Jouw partner voor

MaikelVE is opgericht door Maikel van Eylen, die zijn eigen naam gaf aan het bedrijf. Zijn doel was van het aanbieden van kwaliteitshosting voor kleine prijs in de Benelux. Tot op heden is dat niet veranderd.

Domeinnamen - Registratie & Beheer

Wij beheren het voor je!

Zo hoef jij zorgen te maken of het allemaal wel werkt! Geen lastige DNS panels of onduidelijk DNS records om in stellen.

work-image

Registeer jouw domeinnaam!

Een domeinnaam (per extensie) is uniek en zolang deze wordt verlengd is deze van jou! Wij registreren graag jouw domeinnaam. Het hebben van een domeinnaam geeft de volgende voordelen:

Je kan een domeinnaam personliseren, koppel er bijvoorbeeld email aan! Zo kunnen andere je op 1 adres gemakkelijk bereiken.

Een domeinnaam geeft een professioneler uitstraling voor jouw project of product.

Bekijk onze prijslijst.
Waarom een Domeinnaam?
Keuze uit veel extensies!
DNS beheer door MaikelVE.
Gratis doorkoppelen.
Uitbreidbaar naar E-Mail
Handig voor Facebook of Instagram!
Domeinnaam bestellen
Populaire extensies:
Extensie Registratie duur Prijs (per jaar)
.nl 1 jaar € 15,-
.be 1 jaar € 15,-
.com 1 jaar € 35,-
.eu 1 jaar € 35,-
.net 1 jaar € 35,-
Speciale Extensies
.vlaanderen 1 jaar € 65,-
.brussel 1 jaar € 65,-
Heb je al een Domeinnaam? Verhuis dan je domeinnaam naar ons!

Heb je al een domeinnaam en ben jij op zoek naar een nieuwe domeinbeheerder? Dan is het mogelijk om jouw domeinnaam te verhuizen naar MaikelVE. Wij zullen alle DNS instellingen overnemen zodat jouw e-mail en/of website gewoon blijft draaien. Als de verhuizing is voltooid dan beheren wij het domeinnaam, dat betekent dat alle (DNS) aanpassingen aan ons dienen worden doorgegeven.

Indien u nog vragen over domeinnaam verhuizing heeft of een domeinnaam wilt verhuizen, neem dan contact met ons op!

Contact opnemen.
MaikelVE
Een product van VBIT

We go for the extra (s)mile!

Het is altijd handig om voor IT relateerde zaken de juiste partner te hebben. Zo voorkom je dat veranderingen ingrijpen gevolgen hebben en dat je zo snel mogelijk verder kan!

Neem vrijblijvend contact met ons op!
Onze tevreden klanten

Wij doen ons best om jou tot dienst te zijn!

Wij zijn staan altijd klaar voor ons klanten. Bij problemen vinden wij altijd een passende oplossing en bij vragen geven wij een antwoord!

"Website is gewoon top gebouwd! Vincent staat altijd voor mij klaar, begin oktober van pakketleverancier verwisselend en door zijn kunde een soepele overgang beleeft met een prachtig eindresultaat! Echt gewoon top!"

Arie Baars
Eemland Makelaardij

"MaikelVE Group is geweldig en enthousiast. Zij maken geweldige software en hebben reeds vele handige oplossingen. Ook hun hosting is van kwaliteit. Een aantal jaar geleden hier software gehaald..."

Serge Huijsen
Google Review